Середа, 14 серпня 2024 13:00

На Миколаївщинi вiдбудували зруйнований мiст

Завершили реконструкцiю дiлянки автомобiльної дороги Н-24 Благовiщенське - Миколаїв у мiстi Вознесенськ. По вiдбудованому мосту вiдкрили рух для всiх видiв транспорту.

Вiдновили мiст за рiк i два мiсяцi - мiст був зруйнований внаслiдок вiйськової агресiї у березнi 2022 р. Для забезпечення руху транспорту поряд iз мостом встановили тимчасову переправу.
У рамках вiдбудови мосту влаштували палi, фундаменти, опори та прогоновi будови. Заармували та забетонували конструкцiї мосту, встановили залiзобетоннi балки i плити. Також змонтували гiдроiзоляцiю, водовiдведення та очиснi споруди. На пiдходах до мостової конструкцiї укрiпили насип.
Окрiм цього, влаштували 2 шари асфальтобетонного покриття, змонтували бар'єрне та перильне огородження, облаштували пiшохiднi дорiжки, влаштували дорожнi знаки та нанесли розмiтку. Освiтлення моста здiйснюватиметься iз застосуванням енергоощадних свiтильникiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, довжина новозведенного мосту - 100 метрiв. Ширина автомобiльної частини - 9,5 метри. Два тротуари сумiщенi з велодорiжками з кожного боку мосту, загальна довжина дiлянки конструкцiї - 305 м.

Медіа

Прочитано 26 разів