ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 14 серпня 2024 11:00

На житомирськiй дорозi проводять роботи для безпечного проїзду транспорту

Мiнiмально необхiдний для утримання пропускної здатностi комплекс робiт з утримання дороги Р-49 Васьковичi - Шепетiвка проводять в межах лiмiту фiнансування.

На час воєнного стану немає можливостi планувати та проводити капремонти, тому проїзд важливими дорожнiми артерiями областi забезпечують за рахунок експлуатацiйного утримання.
Зараз Служба вiдновлення та пiдрядники ремонтують дорожнє покриття вiд аварiйних вибоїн мiж селами Кутище та Зорянка та вiд села Колодянка до кордону з Хмельниччиною, проводять скошування трави на узбiччях, ремонтують бар'єрне огородження, розкрижовують поваленi вiтром дерева, прибирають вiд смiття зупинки громадського транспорту та випорожнюють урни.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, регiональний шлях загального користування державного значення Р-49 був побудований у два етапи в 1933 р. та 1937 р. Дорога пролягає Коростенським та Звягельським районами областi та має протяжнiсть на Житомирщинi 134,2 км.
За спiвфiнанасування мiсцевих бюджетiв близько п'яти рокiв тому у селах Радичi, Варварiвка та Вересiвка був проведений капремонт з розширенням проїзної частини та вiдновленням двох мостiв - це майже 8 кiлометрiв дороги Васьковичi - Шепетiвка.

Прочитано 89 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: