П'ятниця, 25 жовтня 2024 13:00

На пiдходах до реконструйованого мосту у Теребовлi нанесли розмiтку

На 354 кiлометрi траси мiжнародного значення М-19 Доманове - Ковель - Чернiвцi - Тереблече триває реконструкцiя мосту через рiчку Гнiзна. Окрiм будiвництва нового мосту, в рамках реконструкцiї Служба вiдновлення замiнила мiськi комунiкацiї на пiдходах до нього. Далi влаштувала новий дорожнiй одяг до перетину трас М-19 i Р-87.

На верхнiй шар асфальтобетонного покриття нанесли дорожню розмiтку з холодного пластику. Цей матерiал має високу зносостiйкiсть, що в рази збiльшує термiн експлуатацiї дорожньої розмiтки.
Що ж до самого мосту через рiчку Гнiзна, то наразi там забетоновано монолiтно-розподiльчу плиту. Тепер потрiбно зачекати, аби бетон набув необхiдної мiцностi. Пiсля цього пiдрядник нанесе гiдроiзоляцiю та нове асфальтобетонне покриття. Далi вiдновлять рух транспорту реконструйованим мостом.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, реконструкцiя мосту у мiстi Теребовля на стратегiчно важливiй трасi М-19 виконується коштом Європейського iнвестицiйного банку. Вперше з 2008 р. на державних дорогах Тернопiльської областi будують повнiстю нову штучну споруду. Проєкт включає зведення мосту, замiну комунiкацiй на пiдходах та облаштування усiєї необхiдної iнфраструктури (освiтлення, дорожнi знаки, огородження, тротуари тощо).

Медіа

Прочитано 71 разів