ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 24 жовтня 2024 17:00

У Львовi асфальтують велодорiжку

У Львовi розпочали асфальтувати велосипедну дорiжку, що на просп. Чорновола. Усi роботи фiнансує компанiя-забудовник. Закiнчити їх планують до кiнця жовтня. Про це повiдомили в департаментi житлового господарства та iнфраструктури ЛМР.

Йдеться про двi дiлянки - вiд будинку №65 до вул. Панча та вiд ТЦ "Арсен" до вул. Варшавської - загальною протяжнiстю 973 м.
Цю велодорiжку розпочали прокладати ще у попереднi роки. Вiдтак, там вже була облаштована пiсково-щебенева основа та бордюри. Пiсля перерви, на початку жовтня, роботи вiдновили.
"Зокрема, там провели очищення та поглиблення вже iснуючої основи та влаштували вирiвнювальний шар зi щебеню та асфальтобетону. А вчора, власне, приступили до асфальтування. Розпочали на дiлянцi вiд вул. Варшавської в напрямi ТЦ "Арсен", - зазначили в департаментi житлового господарства та iнфраструктури ЛМР.
Роботи виконує компанiя "Онур", а фiнансує їх - ТОВ "Львiвська iнвестицiйна компанiя".
Пiсля закiнчення всiх робiт вздовж проспекту пролягатиме безперервна велодорiжка в напрямку центру мiста, яка з'єднуватиме iснуючi дорiжки на вулицях Варшавськiй та Липинського.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, частину велодорiжки на просп. Чорновола, бiля ТЦ "Арсен", в комплексi з благоустроєм облаштував бiзнес.
Також на просп. Чорновола, вiд вул. Липинського до вул. Варшавської, облаштують пiшохiдний бульвар. Для проведення капiтального ремонту цiєї дiлянки демонтують тимчасовi споруди, якi тут розташованi.

Прочитано 74 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: