Субота, 17 серпня 2024 10:00

80% будiвель у Києвi готовi до зими

У Києвi на 80% столичних будiвель i об'єктiв мiського господарства вже виконана пiдготовка до зими. Проведено гiдравлiчнi випробування на 85% на теплових мережах. На 90% виконанi плановi ремонти i регламентнi роботи на котельнях i теплових пунктах. Про це на засiданнi оперативного мiського штабу з пiдготовки мiського господарства до осiнньо-зимового перiоду 2024-2025 рр. повiдомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його iнформацiєю, наразi тепловики активно лiквiдовують виявленi пiд час гiдравлiчних випробувань пошкодження: вже лiквiдовано понад 1,5 тис. пошкоджень трубопроводiв. "Київтеплоенерго" також здiйснює модернiзацiю супутнього теплоенергетичного обладнання.
"На початок жовтня опалювальна система має бути готова до запуску. Утiм я прошу всiх балансоутримувачiв не чекати до цього часу та вже зараз оформити акти готовностi будiвель до опалювального сезону. Насамперед це стосується житлового фонду, а також освiтнiх i медичних закладiв", - наголосив Петро Пантелеєв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, Київ знову готується до холодiв в умовах можливого обмеження електропостачання з огляду на масштабнi пошкодження енергетичної iнфраструктури.

Медіа

Прочитано 115 разів