ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 19 серпня 2024 10:00

Київ вiдновив роботу важливого кювета

Фахiвцi "Київводоканалу" разом iз колегами зi спецiалiзованого водогосподарського комунального пiдприємства "Київводфонд" вiдновили роботу бюветного комплексу на перетинi вулиць Герцена та Овруцької, який є критично важливим. Вiн знаходиться в пiшiй доступностi до Центру дитячої кардiологiї та кардiохiрургiї МОЗ України, iнституту педiатрiї, акушерства i гiнекологiї НАМН України, iнституту вертебрологiї та реабiлiтацiї, Дитячої клiнiчної лiкарнi №8, Центральної полiклiнiки МВС України, Київської обласної клiнiчної лiкарнi та користується великим попитом серед мешканцiв Шевченкiвського району. Про це iнформує ПрАТ "АК "Київводоканал"".

На пiдприємствi повiдомляють, що вода до цього бюветного комплексу надходить з артезiанської свердловини "Київводоканалу".
Роботу бювета призупинили близько 2 тижнiв тому через вихiд iз ладу насосного обладнання. Старий насос демонтували, а на його мiсцi встановили нове автоматичне обладнання, необхiдне для належної роботи комплексу. Пiсля цього спецiалiсти виконали необхiднi пусконалагоджувальнi роботи.
Пiсля ремонту провели необхiднi санiтарно-профiлактичнi заходи. За результатами аналiзiв вода вiдповiдає всiм нормам. Наразi роботу бюветного комплексу повнiстю вiдновлено.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, станом на сьогоднi на територiї Києва працює 179 бюветних комплексiв, iз яких 159 живляться вiд iндивiдуальних свердловин, 20 свердловин перебувають на балансi ПрАТ "АК "Київводоканал"".

Прочитано 18 разів

Детальніше в цій категорії: « 80% будiвель у Києвi готовi до зими

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: