Понеділок, 02 вересня 2024 10:00

На Оболонi замiнили пошкодженi труби та обладнання тепломереж

На Оболонi продовжують роботи з усунення пошкоджень, що виявили пiд час гiдравлiчних випробувань. Фахiвцi КП "Київтеплоенерго" перевiряють труби на щiльнiсть i мiцнiсть, щоб запобiгти аварiям пiд час опалювального сезону. Вони ремонтують пошкодженi дiлянки тепломереж та оновлюють супутнє обладнання. Про це повiдомляє комунальне пiдприємство.

Зокрема, на просп. Володимира Iвасюка на магiстральному трубопроводi дiаметром 1000 мм замiнюють зношенi компенсатори. Новi компенсатори захищатимуть тепломережi вiд деформацiй та температурних впливiв, що сприяє продовженню їх термiну служби.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на вул. Йорданськiй триває замiна зношеної дiлянки тепломережi дiаметром 700 мм. Труби тут прокладенi ще в 1970-х рр., тому перiодично стаються їх пошкодження. Роботи виконують мiж двома теплокамерами. Замiсть старої проклали нову сталеву трубу. На замiненiй дiлянцi виконали гiдро- та теплоiзоляцiю.
Завдяки проведеним ремонтним роботам пiдвищиться надiйнiсть теплопостачання для майже 770 будинкiв Оболонського району: 550 житлових будинкiв та майже 220 закладiв соцiальної сфери.

Медіа

Прочитано 29 разів