Четвер, 05 вересня 2024 10:00

У Києвi пiд однiєю iз найзавантаженiших автомагiстралей замiнили труби без ускладнення трафiку

На вулицi Солом'янськiй фахiвцi "Київтеплоенерго" замiнили частину пошкодженої труби дiаметром 400 мм. Безпосередньо пiд дорожнiм полотном переклали понад 30 м труб. Як повiдомляє комунальне пiдприємство, енергетики виконали роботи без зупинки руху на однiй iз найзавантаженiших автомагiстралей мiста.

Тепломережу на цiй вулицi проклали понад 45 рокiв тому. За останнi роки тут виявили 8 пошкоджень. Щоб у подальшому уникнути виникнення поривiв тепломережi, вирiшили замiнити пошкоджену дiлянку.
Команда ремонтникiв демонтувала старi труби та проклала новi у спецiальнi короби, якi захищають трубопровiд вiд навантажень транспорту. На новiй дiлянцi також виконали гiдроiзоляцiю та утеплення для пiдвищення довговiчностi й ефективностi мережi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, роботи проводились у межах пiдготовки тепломереж столицi до опалювального сезону. Завдяки замiнi пошкоджених труб пiдвищиться надiйнiсть транспортування тепла до житлових будинкiв i закладiв соцiальної сфери Солом'янського району.

Медіа

Прочитано 66 разів