ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 02 вересня 2024 14:00

Оновлену дiлянку метро мiж "Либiдською" та "Демiївською" протестували

У нiч з 30 на 31 серпня оновленою дiлянкою мiж станцiями метро "Либiдська" - "Демiївська" пройшов перший пробний поїзд. У його складi також був спецiальний вагон, який перевiряв нове колiйне полотно, зокрема щодо дотримання належної ширини колiї, вiдступiв i можливої просадки.

Перевiряє та тестує пробний поїзд i безпековi системи руху на рiзних швидкостях. Про це повiдомив мер столицi Вiталiй Кличко у своєму Telegram-каналi та оприлюднив вiдео випробувань у метро.
"Для запуску першого пробного поїзда здiйснили комплекс пiдготовчих робiт зi сполученням конструкцiй дiючого тунелю з новою частиною тунелю. Та дiлянок, якi посилили. Зокрема, проклали всi необхiднi кабельнi мережi електропостачання, сигналiзацiї та зв'язку. Здiйснили монтаж та пiдключення контактної рейки, через яку йде живлення для руху поїздiв. Монтаж та налаштування систем безпеки руху поїздiв", - зазначив Вiталiй Кличко.
Вiн зауважив, що надалi в нiчний час ретельно перевiрятимуть iнженернi та безпековi системи перед повноцiнним вiдновленням руху поїздiв з пасажирами.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, роботи тривають у цiлодобовому режимi, щоб найближчими тижнями вiдновити рух поїздiв.
На наземнiй частинi об'єкта - на будмайданчику - фахiвцi демонтують розвантажувальнi плити та палi, засипають котлован грунтом, здiйснюють роботи з благоустрою територiї.

Прочитано 25 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: