Середа, 09 жовтня 2024 11:00

До робiт з вiдновлення садиби Зеленських долучать волонтерiв

З метою проєктування робiт та подальшого вiдновлення садиби Зеленських Науково-дослiдницький iнститут iсторiї архiтектури та мiстобудування розпочав комплекснi дослiдження на вул. Олександра Кониського, 22. Передбачається проведення архiтектурних обмiрiв та iнженерних дослiджень, а також обстеження збереженої частини будинку. Про це повiдомляє Департамент охорони культурної спадщини КМДА.

Для прискорення цих робiт мiсто запрошує волонтерiв i волонтерок долучитися до запланованих заходiв, що проходитимуть пiд наглядом архiтектора-реставратора згiдно з науково-обгрунтованою методикою дослiдження. Усi роботи супроводжуватимуть сертифiкованi спецiалiсти Науково-дослiдницького iнституту iсторiї архiтектури та мiстобудування з обов'язковим веденням журналу наукового супроводу.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, роботи погодженi Головним управлiнням Нацiональної полiцiї у мiстi Києвi. Цi роботи необхiднi для розробки науково-проєктної документацiї з вiдновлення садиби Зеленських та якомога швидшого вiдновлення самої садиби.

Медіа

Прочитано 31 разів