Четвер, 11 липня 2024 10:00

Держмолодьжитло видало кредити на житло у Харковi та Одесi

Держмолодьжитло продовжує виконувати свою унiкальну в Українi мiсiю з реалiзацiї житлових програм, насамперед спрямованих на забезпечення власним житлом категорiй громадян, якi потребують державної пiдтримки.

Це не лише програма "Житло для ВПО", що реалiзується спiльно з Мiнреiнтеграцiї за грантовi кошти уряду Нiмеччини, якi надаються через банк KfW. Фонд працює i за iншими програмами, активнiсть реалiзацiї яких визначається обсягами їхнього фiнансування.
Сiм'я Андрiя Козирєва з мiцного, немов криця, Харкова, попри всi обставини, вiрить у свiтле i мирне майбутнє на рiднiй землi. I саме тому з великою радiстю зустрiли рiшення погодити їхнi кандидатури для участi в програмi iпотечного кредитування за рахунок коштiв Харкiвської мiської ради.
Андрiй разом з дружиною Оксаною i двома дiтками були схвильованi i водночас дуже щасливi, коли їх погодили на кредитування.
Завдяки плiднiй спiвпрацi Харкiвського регiонального управлiння фонду з мiською радою родина придбала трикiмнатну квартиру в одному з районiв улюбленого мiста.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, за ефективну працю у вкрай непростих умовах колектив Харкiвського регiонального вiддiлення фонду отримав Подяку Держмолодьжитла з нагоди 32-рiччя установи i за сумлiнне виконання службових обов'язкiв. Вiдомчу вiдзнаку отримала й начальник регiонального управлiння Неля Заїка, яка працює в Держмолодьжитлi понад 23 роки.
В Одесi звiтують про ще один результат спiвпрацi обласної вiйськової адмiнiстрацiї в рамках реалiзацiї обласної програми забезпечення житлом внутрiшньо перемiщених осiб та учасникiв бойових дiй в Одеськiй областi.
Багатодiтна родина кадрового офiцера ЗСУ пана Литвинова отримала пiльговий кредит i стала власниками трикiмнатної квартири у перлинi бiля моря.

Медіа

Прочитано 119 разів