Четвер, 18 липня 2024 14:00

У Львовi вiдремонтували всi пошкодженi свiтлофорнi об'єкти

У Львовi з початку липня водiї пошкодили 4 свiтлофорнi об'єкти, якi обслуговує ЛКП "Львiвавтодор". Це свiтлофори на вул. Шевченка - вул. Ярослава Мудрого - вул. Пстрака, на просп. Iвана Павла II - вул. Демнянськiй, на вул. Виговського, 100, та на вул. Сахарова - вул. Княгинi Ольги. Їхню роботу було оперативно вiдновлено.

"Випадок на вул. Сахарова - вул. Княгинi Ольги стався цими вихiдними, а саме у нiч на 14 липня. Близько дванадцятої години ночi невiдомий водiй збив трамвайний свiтлофор i покинув мiсце ДТП. Вранцi 15 липня на мiсце прибули працiвники нашої ремонтної бригади. Пiсля здiйснення монтажу збитого свiтлофорного обладнання та стiйки, на якiй воно крiпиться, а також ремонту обiрваного кабелю живлення близько 15:00 години роботу свiтлофора було вiдновлено. Iз цього приводу ми вже звернулися у правоохороннi органи, щоб знайти водiя, який пошкодив свiтлофор та завдав збиткiв пiдприємству на понад 30 тис. грн.", - зазначили у ЛКП "Львiвавтодор".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, iз початку року внаслiдок ДТП пошкоджено 14 свiтлофорних об'єктiв, що перебувають на обслуговуваннi ЛКП "Львiвавтодор". Загалом по всiх об'єктах збитки сягають сотень тисяч гривень. У разi, якщо полiцiя встановить винуватця ДТП, збитки покриваються за рахунок страхового вiдшкодування. Якщо його не вистачає, стягнення з водiя вiдбуваються вже в судовому порядку.
ЛКП "Львiвавтодор" обслуговує 170 свiтлофорних об'єктiв, а це понад 2100 свiтлофорiв.

Медіа

Прочитано 38 разів