Субота, 27 липня 2024 12:00

На пунктах пропуску в Одеськiй областi покращують освiтлення

За сприяння проєкту USAID "Економiчна пiдтримка України" продовжується модернiзацiя систем освiтлення на прикордонних пунктах пропуску.

З 28 червня по 25 липня на трьох автомобiльних пунктах пропуску на кордонi з Молдовою встановили 30 лiхтарiв. Це КПП "Долинське - Чишмiкiой", "Новi Трояни - Чадир-Лунга" та "Виноградiвка - Вулкенєшть".
Покращення освiтлення - важливий крок у пiдвищеннi безпеки та операцiйної ефективностi. Безперебiйний перетин кордону та ефективний рух товарiв для експорту (iмпорту) та подорожуючих у перспективi сприяє зменшенню витрат на обслуговування, зниження енергоспоживання та пiдвищення надiйностi та стiйкостi прикордонної iнфраструктури.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у 2023-2026 рр. USAID через проєкт USAID "Економiчна пiдтримка України" видiляє $115 млн. на безпосередню пiдтримку уряду, зокрема Мiнiстерству розвитку громад, територiй та iнфраструктури, Державному агентству з вiдновлення та розвитку iнфраструктури, Державнiй митнiй службi та "Укрзалiзницi" для модернiзацiї 42 пунктiв пропуску України.

Медіа

Прочитано 180 разів