ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 26 липня 2024 17:00

Львiв захистив мотокрос вiд забудови

На вул. Медової Печери, в районi траси мотокросу, житлової багатоквартирної забудови не буде. Вiдповiднi ухвали прийняли на початку липня.

Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, зараз, як повiдомив Любомир Зубач, заступник мiського голови Львова з мiстобудування, дитячо-юнацькiй спортивнiй школi №6 мiсто надає дозвiл на розроблення проєкту землеустрою щодо вiдведення земельної дiлянки у межах зеленої зони "Майорiвка" - власне для обслуговування траси мотокросу.
"Iсторiя навколо цiєї землi давня i проблемна. Та цю територiю мiсту вдалося вберегти вiд забудови житлом. У мiстобудiвному блоцi ми зробили ряд системних крокiв, що чiтко й беззаперечно передбачають: мотокрос на Медової Печери залишається. А саме - департаменти мiської ради пiдготували, а депутати проголосували вiдповiднi ухвали. Цими документами дитячо-юнацькiй спортивнiй школi №6 мiсто надає дозвiл на розроблення проєкту землеустрою щодо вiдведення земельної дiлянки. Йдеться про 6,49 га на вул. Медової Печери у межах зеленої зони "Майорiвка" - власне для обслуговування траси мотокросу. Щодо iншої дiлянки, яка має кадастровий номер, змiнами до плану зонування цiєї територiї ми також визначаємо: жодного житла, лише будiвництво та обслуговування об'єктiв фiзичної культури i спорту", - повiдомив Любомир Зубач.

Прочитано 27 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: