Понеділок, 29 липня 2024 15:00

У Днiпрi ремонтують черговий аварiйний дитмайданчик

Вул. Кожум'яки, 17, у Днiпрi. Тут за зверненням мешканцiв вiдремонтували дитячий майданчик.

"Вiн був дуже старим та деякi гойдалки були уже просто небезпечнi для дiтей. Пiсок брудний. У мене маленький Марко. Йому пiвтора року. Тому вирiшили звернутися iз проханням до КП "Розвиток територiй мiста" вiдреконструювати майданчик. Дуже швидко вiдреагували. Добре, що мiсто навiть пiд час вiйни дбає про безпеку дiтей. Марко задоволений майданчиком, грається, спiлкується з iншою малечею. Ба бiльше, покриття таке, що можна бiгати босонiж", - розповiла мiсцева мешканка Єлизавета Нiкiтюк.
На майданчику вiдремонтували i гойдалки, i гiрку, й iншi елементи.
"Усього поклали 120 кв. м гумового покриття. Щоб дiтки не травмувалися пiд час активностей. Також проклали тротуарну дорiжку вiд прилеглого будинку до дитмайданчика. Нинi тривають роботи на 11 локацiях мiста. Усе за зверненнями мiсцевих мешканцiв", - прокоментувала Вiолетта Путiлова, заступниця директора КП "Розвиток територiй мiста" Днiпровської мiськради.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, кипить робота i по вул. Чорнолiськiй, 28.
"Звернулися мiсцевi мешканцi теж через аварiйнiсть майданчика. До того ж вандали вкрали майже все гумове покриття. Нинi тут готують пiсочницю до встановлення, замiнили гойдалку, встановили гiрку. Укладемо 40 кв. м гумового покриття", - зазначила Вiолетта Путiлова.
Розважатися на вiдремонтованому дитмайданчику малеча зможе вже за кiлька тижнiв. У Днiпрi вiдремонтували 16 майданчикiв. Усього у планах на цей рiк - ремонт бiльше нiж 70 дитячих та спортивних майданчикiв за зверненнями мешканцiв.

Медіа

Прочитано 24 разів

Детальніше в цій категорії: « У Днiпрi готують першi "вiденськi платформи"