ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 30 липня 2024 11:00

У Тростянцi працюють над вiдбудовою двох п'ятиповерхiвок

У Тростянцi за адресами: вулиця Благовiщенська, 53, та вулиця Нескучанська, 9, вiдбудовують житловi будинки. Мiсто мiсяць жило в окупацiї - внаслiдок постiйних обстрiлiв та пожеж п'ятиповерхiвки зазнали значних руйнувань.

Розпочали капiтальний ремонт будинкiв ще восени минулого року.
У будинку на вулицi Благовiщенськiй, 53, утеплюють фасад та тинькують цеглянi стiни. Монтують внутрiшньоквартирнi мережi комунiкацiй. Продовжують заливати пiдлогу та опоряджувати стелi у квартирах.
У будинку на вулицi Нескучанськiй, 9, посилюють внутрiшнi та зовнiшнi несучi стiни. Тинькують стiни та стелi в мiсцях загального користування. На цьому тижнi планують розпочати улаштування базового укриття в пiдвальному примiщеннi - будуть шпаклювати та тинькувати стiни та заливати пiдлогу. Далi за планом - утеплення фасаду.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, роботи тривають згiдно з графiком. Повний комплекс вiдбудови планують завершити до кiнця року. Вiдновлення будинкiв дасть можливiсть повернути нормальне життя та покращити умови проживання близько 90 сiмей.
Роботи з капiтального ремонту багатоквартирних будинкiв проводимо за кошти Фонду лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї рф.

Прочитано 39 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: