П'ятниця, 02 серпня 2024 15:00

У Днiпрi оновлюють мультифункцiональне поля для командних iгор

Безпечна гра у футбол та баскетбол - на вулицi Словацькiй, 59, проводять ремонт мультифункцiонального поля для командних iгор. Про його аварiйний стан повiдомили мешканцi прилеглих будинкiв. I ось сьогоднi тут вже розпочали демонтажнi роботи.

"Наразi ми проводимо поточний ремонт огорожi на полi. Вона потребує оновлення, адже постраждала вiн вандалiв: порвали сiтку, украли троси, якi її тримали, та зламали крiплення. Крiм цього, оновимо сiтку на воротах, яка також вже у непридатному станi", - розповiв директор КП "Розвиток територiй мiста" Днiпровської мiськради Iгор Нiкiтiн.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, подiбних звернень з початку року до КП "Розвиток територiй мiста" надiйшло понад 300.
"Це i колективнi, i iндивiдуальнi звернення. Люди скаржаться на аварiйний стан дитячих майданчикiв, що дiти можуть поранитися, що це небезпечно. Наша комiсiя виїжджає, перевiряє цi дитячi майданчики i обирає тi, якi є найбiльш аварiйними. А також тi, що розташованi там, де мешкає багато дiтей i поруч немає аналогiчних зон для дитячих iгор. З початку року у Днiпрi вже вiдремонтували 17 аварiйних майданчикiв, ще 10 нинi у процесi оновлення. Загалом у планах на 2024 р. - вiдремонтувати бiльше нiж 70 майданчикiв", - зазначив директор департаменту з питань мiсцевого самоврядування, внутрiшньої та iнформацiйної полiтики Днiпровської мiської ради Артем Нiдєлько.

Медіа

Прочитано 26 разів