Середа, 07 серпня 2024 11:00

Ще 200 ВПО отримають житло за допомоги уряду Нiмеччини

5 серпня за результатами 17-го етапу вiдбору учасникiв програми "Житловi примiщення для внутрiшньо перемiщених осiб" Держмолодьжитло визначило ще 200 родин внутрiшньо перемiщених осiб (ВПО), якi зможуть придбати житло на найбiльш доступних в Українi умовах: у кредит термiном до 30 рокiв за незмiнною ставкою у 3% на рiк i власним внеском вiд 6% вартостi житла.

Програму реалiзують Держмолодьжитло i Мiнреiнтеграцiї за фiнансової пiдтримки уряду Нiмеччини, який надав грант через Банк розвитку KfW.
Перелiк родин, що отримали змогу придбати житло за програмою, опублiкований на сайтi Держмолодьжитла i його регiональних вiддiлень.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, голова правлiння Держмолодьжитла Микола Марчук у вступному словi подякував партнерам програми: нiмецькому уряду, KfW, IPC та Мiнреiнтеграцiї - за спiльну працю в iнтересах українцiв, якi зазнали внутрiшнього перемiщення. Очiльник фонду запевнив, що фахiвцi регiональних вiддiлень зроблять усе можливе, щоб для кожного клiєнта процес отримання кредиту був максимально зручним.

Медіа

Прочитано 29 разів