ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 07 серпня 2024 11:00

Ще 200 ВПО отримають житло за допомоги уряду Нiмеччини

5 серпня за результатами 17-го етапу вiдбору учасникiв програми "Житловi примiщення для внутрiшньо перемiщених осiб" Держмолодьжитло визначило ще 200 родин внутрiшньо перемiщених осiб (ВПО), якi зможуть придбати житло на найбiльш доступних в Українi умовах: у кредит термiном до 30 рокiв за незмiнною ставкою у 3% на рiк i власним внеском вiд 6% вартостi житла.

Програму реалiзують Держмолодьжитло i Мiнреiнтеграцiї за фiнансової пiдтримки уряду Нiмеччини, який надав грант через Банк розвитку KfW.
Перелiк родин, що отримали змогу придбати житло за програмою, опублiкований на сайтi Держмолодьжитла i його регiональних вiддiлень.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, голова правлiння Держмолодьжитла Микола Марчук у вступному словi подякував партнерам програми: нiмецькому уряду, KfW, IPC та Мiнреiнтеграцiї - за спiльну працю в iнтересах українцiв, якi зазнали внутрiшнього перемiщення. Очiльник фонду запевнив, що фахiвцi регiональних вiддiлень зроблять усе можливе, щоб для кожного клiєнта процес отримання кредиту був максимально зручним.

Прочитано 21 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: