Вівторок, 13 серпня 2024 12:00

У закладах позашкiлля Днiпра оновлюють укриття та вiкна

У закладах позашкiлля триває оновлення. Нинi в КЗПО "Дитячо-молодiжний центр "Лiдер"" Днiпровської мiської ради ремонтують укриття.

"Наразi зроблений другий аварiйний вихiд. Також демонтованi перестiнки та розширена площа для знаходження вiдвiдувачiв найпростiшого укриття. Вже облаштували санвузол, зробили нову стяжку на пiдлогу та встановили новi протипожежнi дверi. Крiм цього, у нас вже на завершальному етапi ремонтнi роботи", - розповiв керiвник КЗПО Роман Нечепурук.
Укриття буде вмiщати до 35 осiб. Нинi тут лишилось замiнити електричну проводку та встановити LED свiтильники, вимикачi та розетки. Також на етапi пiдписання договiр щодо встановлення пандусу.
"Це укриття стане 11, якi є у закладах позашкiлля Днiпра. Iншi 10 облаштованi всiм необхiдним та мають акти вiд ДСНС. Тож ми продовжуємо дбати про безпеку наших дiтей, аби вони могли проводити час в улюблених гуртках у безпецi", - розповiв в. о. департаменту молодiжної полiтики та нацiонально- патрiотичного виховання Днiпровської мiської ради Сергiй Луденський.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, вiн також перевiрив, як замiнили старi дерев'янi металопластиковi вiкна на новi у кiнологiчному гуртку в комунальному закладi позашкiльної освiти "Дитячо-молодiжний центр "Лiдер"" Днiпровської мiської ради.
"Це кабiнет кiнологiчного гуртка. Сюди на заняття приходять дiтки зi своїми чотирилапими улюбленцями. Ми тут замiнили 4 великих вiкна на пластиковi вiкна, аби пiдвищити енергоефективнiсть у закладi. Також тут можна побачити знаряддя для тренувань та вольєри, якi ми нещодавно закупили" - розвповiв Роман Нечепурук.

Медіа

Прочитано 24 разів