П'ятниця, 23 серпня 2024 13:00

Зруйнований склад пiд Києвом вiдновлять у двi черги

ТОВ "Вигiдна покупка", що є оператором мережi мультимаркетiв "Аврора", 21 серпня завершило угоду з придбання майнового комплексу, який ранiше належав ТОВ "Вест Гейт Логiстик" iз групи Dragon Capital. Це логiстичний комплекс West Gate Logistic пiд Києвом, що складався з двох будiвель. Менша за площею працює, бiльша - зруйнована через бойовi дiї. Її "Аврора" планує вiдбудувати.

Комплекс, який перейшов у власнiсть "Аврори", включає земельну дiлянку площею 14,4 га, офiснi та складськi примiщення площею приблизно 7 тис. кв. м, зруйноване примiщення площею 90 тис. кв. м. Цей комплекс є одним iз найбiльших складських об'єктiв у Київськiй областi, повiдомляє Property Times.
"Ми плануємо вiдновити зруйнований склад у двi черги", - розповiдає спiвзасновник i СЕО мережi мультимаркетiв "Аврора" Тарас Панасенко.
На першому етапi компанiя вiдновить орiєнтовно 45 тис. кв. м iз вбудованими сховищами до кiнця 2025 р. На другому етапi - ще 45 тис. кв. м до кiнця 2026 р.
"Ми обрали саме цей об'єкт для придбання, оскiльки вiн гарно пiдходить нам за розмiрами та розташуванням i в майбутньому дасть змогу швидше та якiснiше доставляти товари до Києва та його околиць", - каже Панасенко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, компанiя вирiшила iнвестувати саме у зруйнований майновий комплекс, оскiльки вiдновити будiвлi вдасться набагато швидше i з меншими витратами, нiж будувати все з нуля, пояснив спiвзасновник "Аврори".
Деталi угоди компанiї не озвучують.

Медіа

Прочитано 34 разів