П'ятниця, 23 серпня 2024 14:00

У Львовi створюють новий громадський простiр

Новий громадський простiр облаштовують на вул. Севастопольськiй - вул. Чернiгiвськiй у Львовi. Це - спiльна iнiцiатива вiйськово-медичного клiнiчного центру Захiдного регiону, Личакiвської районної адмiнiстрацiї та ГО "Громадська iнiцiатива "Допоможемо Разом"".

Проєкт реалiзується за грантовi кошти за сприяння проєкту iнтегрований розвиток мiст в Українi II, який виконується Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за пiдтримки урядiв Нiмеччини та Швейцарiї.
В рамках проєкту передбачено комплексний благоустрiй територiї, встановлення вуличного освiтлення, озеленення простору та встановлення iнклюзивних вуличних меблiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, концепцiя благоустрою скверу напрацьована управлiнням архiтектури Львiвської мiської ради iз врахуванням особливостей простору та вимог безбар'єрностi.
"Сподiваємось, що у пiдсумку отримаємо затишний та доступний еко-простiр для мешканцiв району та вiйськовослужбовцiв, що лiкуються у вiйськовому госпiталi, адже емоцiйне розвантаження та комфортне спiлкування є однiєю iз складових одужання та адаптацiї захисникiв", - зазначили в Личакiвськiй районнiй адмiнiстрацiї.

Медіа

Прочитано 31 разів