Четвер, 17 жовтня 2024 15:00

У Львовi на 80% збудували нову школу

У школi на Героїв Крут у Львовi завершили монолiтнi роботи. Спорудили всi поверхи, укриття, басейн та спортзал. Про це повiдомив заступник мiського голови Львова з мiстобудування Любомир Зубач. Усi роботи проводять за кошти забудовника.

У Львовi зводять сучасний навчальний корпус лiцею №80. Вже завершили три етапи монолiтних робiт. Спорудили всi поверхи корпусу, укриття на 250 кв. м, басейн розмiром 25 м на 10 м i великий спортзал над ним.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, далi на черзi - iнженернi мережi (вода, каналiзацiя, електрика), покрiвля, склiння вiкон i завезення землi пiд благоустрiй майбутнього стадiону.
"Самi будiвельники визнають: проєкт, який спроєктував київський архiтектор Вiктор Кудiн (KUDIN architects), дуже цiкавий, таких у Львовi одиницi, але водночас i складний. Через рельєф. Самої землi вивезли 15-20 тис. куб. м, а плита фундаментна змонтована на палях - забурено 266 паль. Кiлькiсть залитого бетону взагалi не беруться рахувати. Забудiвельник, який, нагадаю, зводить цю комунальну школу за свiй кошт, - компанiя Resident Development - тримає темп робiт. Навiть у час вiйни. I за це мiсто йому вдячне. Переконаний, що це один iз тих проєктiв, яким Львiв буде пишатися", - зазначив Любомир Зубач.

Медіа

Прочитано 24 разів