Субота, 19 жовтня 2024 11:00

Агентство вiдновлення представило програму роботи послам країн G7

Голова Агентства вiдновлення Сергiй Сухомлин спiльно з вiце-прем'єр-мiнiстром з вiдновлення України, мiнiстром розвитку громад та територiй України Олексiєм Кулебою провiв зустрiч iз послами країн G7 за участi посолки Європейського Союзу в Українi Катарiни Матернової.

Голова агентства подякував урядам країн G7 за постiйну пiдтримку України, Державного агентства вiдновлення та розвитку iнфраструктури України.
Сергiй Сухомлин окреслив основнi прiоритети агентства на наступний рiк. Це захист енергетичних об'єктiв, проєкт будiвництва соцiального житла, який буде реалiзовуватись в громадах. Також вiн розповiв G7 про низку проєктiв, якi посилять енергонезалежнiсть громад України. Їх детальнiше буде презентовано згодом.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на зустрiчi очiльник агентства зазначив, що один iз ключових напрямiв вже на сьогоднi та на наступний рiк - це реорганiзацiя агентства. Нова структура має зробити роботу агентства бiльш спроможною в реалiзацiї нацiональних проєктiв. Нова структура має бути бiльш ефективною, та головне, прозорою для донорiв i партнерiв. Аби проєкти отримували вчасну фiнансову пiдтримку та швидко й якiсно впроваджувались.

Медіа

Прочитано 23 разів