ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 19 жовтня 2024 10:00

Уряд Нiмеччини допомiг ще 800 сiм'ям придбати житло

17 жовтня Держмолодьжитло провело 19-ий вiдбiр отримувачiв iпотечного кредиту для внутрiшньо перемiщених осiб за програмою "Житло для ВПО".

З числа зареєстрованих для участi у програмi кандидатiв вiдiбранi ще 800 внутрiшньо перемiщених осiб, якi зможуть придбати житло на найбiльш доступних в Українi умовах: у кредит термiном до 30 рокiв за незмiнною ставкою у 3% на рiк i власним внеском вiд 6% вартостi житла.
Вiдбiр вiдбувся вiдповiдно до затвердженого постановою Кабiнету мiнiстрiв України Порядку пiльгового iпотечного кредитування внутрiшньо перемiщених осiб за рахунок коштiв гранту, наданого урядом Нiмеччини через Кредитну установу для вiдбудови (KfW).
Згiдно з умовами програми, вiдбiр вiдбувся за допомогою генератора випадкових чисел iз застосуванням програмного забезпечення (сервiс RandomPicker.com), запропонованого iмплементацiйним консультантом IPC GmbH, погодженого KfW i такого, що вiдповiдає вимогам законодавства щодо захисту персональних даних.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у вступному словi голова правлiння Держмолодьжитла Микола Марчук висловив вдячнiсть усiм партнерам програми за спiльну ефективну працю для забезпечення перемiщених осiб - громадян України власним житлом. Очiльник фонду зазначив, що з кожним вiдбором бiльшає сiмей, якi завдяки пiдтримцi з боку уряду Нiмеччини отримали дах над головою.
Принагiдно Микола Марчук повiдомив, що спiльно з партнерами програми створено низку коротких iнформацiйних вiдео, якi розповiдають, як взяти участь у програмi "Житло для ВПО". Це покроковi iнструкцiї про те, як зареєструватися у програмi i виконати всi необхiднi дiї для придбання власного житла. Вiдео можна переглянути на YouTube-каналi Держмолодьжитла.

Прочитано 15 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: