Четвер, 11 липня 2024 16:00

У 10 комунальних будинках Днiпра ремонтують покрiвлю

Днiпро продовжує виконувати аварiйнi ремонти у будинках комунальної власностi. Оновлення покрiвель, якого не було десятилiттями, нинi проводять постiйно та системно.

У п'ятиповерхiвцi на вул. Леонiда Стромцова, 2-В, з 2008 р. на верхньому поверсi проживає панi Нiна. Жiнка каже, жодного разу не бачила, щоб покрiвлю оновлювали.
"Вона вже дiйсно стара. У багатьох мешканцiв через снiг та дощ були проблеми - пiдтоплювало квартири. Коли в один iз ранкiв я побачила тут вишку, злякалась: думала, уламки ракет на дах прилетiли, бо в такий час живемо. А виявилось, що це нам оновлюють дах. Ми дуже вдячнi за такий сюрприз. Хоч i вiйна, але життя продовжується, i такi ремонти дiйсно потрiбнi", - подiлилась мiсцева мешканка буд. № 2-В по вул. Леонiда Стромцова Нiна Розумовська.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, тут зроблять усi системи водовiдведення, гiдробар'єр. А старий шифер замiнять на сучасну металочерепицю.
"Це вже завершальнi роботи. Лишилось перекрити чверть даху, замiнити старi водостiчнi труби. Звiсно, що хлопцям у спеку важче працювати, тож роботи трошки затягнулись. Робимо паузи, аби спiвробiтники не перегрiвалися. За кiлька днiв завершимо оновлення даху повнiстю", - розповiв представник пiдрядної компанiї Євген Корсун.
"На сьогоднi ми вiдремонтували понiвеченi часом дахи у 94 будинках. Загалом на цей рiк маємо плани оновити покрiвлю у 377 домах. Наразi одночасно у 10 тривають подiбнi роботи. Виконуємо усе за заявками мешканцiв, i ставимо у план тi, де ситуацiя найгiрша", - розповiв представник департаменту житлового господарства Днiпровської мiської ради Єгор Худяков.

Медіа

Прочитано 100 разів