Неділя, 28 липня 2024 10:00

У Харковi оновлюють водовiд

Бригади КП "Харкiвводоканал" проводять комплекс вiдновлювальних заходiв на магiстральному трубопроводi на вул. Квiтки-Основ'яненка в Шевченкiвському районi. Про це повiдомив начальник районної служби Андрiй Целогородцев.

За його словами, фахiвцi замiнять 500 м магiстралi, встановлять новi пожежнi гiдранти та запiрно-регулювальну арматуру, а також реконструюють оглядовi колодязi та водопровiднi камери.
"Незважаючи на непростi умови, а саме розташування трубопроводу пiд проїжджою частиною та розмiщення там iнших комунiкацiй, впораємось у намiчений термiн. На час ремонту подача води здiйснюватиметься у звичайному режимi", - повiдомив Андрiй Целогородцев.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, паралельно ремонтники усувають аварiйнi ситуацiї, що виникають на об'єктах водопостачання. Зокрема, днями пошкодження мереж було лiквiдоване на пр. Науки, вул. 23 Серпня та вул. Шекспiра. Усього ж з початку року в Шевченкiвському районi комунальники усунули 245 аварiй на водоводах, вiдремонтували 270 оглядових колодязiв та переклали понад 900 м водопровiдних мереж.

Медіа

Прочитано 30 разів