ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 27 липня 2024 13:00

"Львiвводоканал" отримав 6 генераторiв

ЛМКП "Львiвводоканал" отримало 6 сучасних дизельних генераторiв фiрми Genset вiд Дитячого фонду ООН (ЮНIСЕФ) для забезпечення можливостей безперебiйного водопостачання та водовiдведення у Львовi. Генератори придбанi за фiнансової пiдтримки Агентства США з мiжнародного розвитку (USAID Bureau for Humanitarian Assistance).

Як пояснюють у ЛМКП, два генератори потужнiсть 50 кВА будуть використовуватись для перекачування стокiв на мiських каналiзацiйних станцiях, три генератори потужнiстю 100 кВА i 200 кВА - на трьох водозаборах (свердловинах), а один генератор потужнiстю 100 кВА буде розмiщений на однiй iз виробничих баз комунального пiдприємства.
"Генератори будуть працювати в перiоди тривалої вiдсутностi електроенергiї у години пiкових навантажень на мережi", - прокоментував головний енергетик ЛМКП "Львiвводоканал" Ярослав Фрис.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, використання генераторiв не може замiнити звичну електроенергiю, адже їх пiдключення значно здорожчує вартiсть послуг комунального пiдприємства. Так, один генератор потужнiсть 200 кВА, який перекачує воду iз свердловини, за годину споживає 50 л палива. Тож "Львiвводоканал" пiдключає генератори у перiоди тривалої вiдсутностi електроенергiї як резервнi джерела живлення.
"Ми щиро дякуємо нашому надiйному партнеровi Дитячому фонду ООН ЮНIСЕФ, який вкотре надає допомогу нашому комунальному пiдприємству. Зараз ми робимо усе можливе, аби спiльними зусиллями належно пiдготуватись та пройти осiнньо-зимовий перiод i бути готовим до можливих перебоїв з електропостачанням", - вiдзначив директор ЛМКП "Львiвводоканалу" Дмитро Ванькович.
"Львiвводоканал" спiвпрацює з фондом ЮНIСЕФ з 2022 р. Цьогорiч за фiнансової пiдтримки ЮНIСЕФ реалiзовується три важливих проєкти на загальну суму близько 60 млн. грн.: закуплено обладнання для пошуку скритих витокiв на трубопроводах i пристрої для вiдеообстеження каналiзацiйних мереж, а також буде облаштувано електролiзну станцiю. Окрiм того ЮНIСЕФ надало труби, засувки, паяльнi апарати для замiни гостроаварiйних дiлянок водопровiдних мереж Львова.

Прочитано 30 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: