Четвер, 08 серпня 2024 16:00

Днiпряни задоволенi роботою "Мiськзеленбуду"

"Днiпро стає дедалi зеленiшим i все бiльш доглянутим. Я це бачу не лише в центрi, а й у себе на "житломасивi Перемога". Приємно це спостерiгати, прогулюючись мiстом. Цi змiни дiйсно помiтнi, тож дякую за це", - подiлився днiпрянин В'ячеслав.

Пан В'ячеслав саме прогулювався Сiчеславською Набережною, коли побачив роботи з догляду за зеленими насадженнями. Комунальники Днiпра вiд самого ранку поливають дерева та кущi, видаляють сухi та зламанi гiлки, прополюють грунт.
"Зараз ми викошуємо газон на Сiчеславськiй Набережнiй. Такi роботи проводимо тричi на мiсяць. А ще поливаємо 25 дерев, 1036 кущiв i розпушуємо грунт бiля 116 ялинок та 2024 кущiв. Пiдстригаємо 1736 кущiв. Цi роботи проводимо щомiсячно. Також прополюємо квiтники пiд чорний пар, щоб об'єкт мав декоративний та охайний вигляд", - розповiла Катерина Редька, начальниця виробничої дiлянки Правобережна-1 КП "Мiськзеленбуд" Днiпровської мiськради.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, зараз тривають плановi роботи з видалення сухих та аварiйних дерев. Це вкрай важливо, щоб пiд час буревiїв не було деревопадiв. Протягом року виконують роботи з корчування пнiв, пiдняття крон дерев, видалення самосiйної порослi. Сезонi роботи - викошування газонiв, полив дерев та кущiв - ведуться по всьому мiсту. Для цього задiяно 4 дiльницi. У кожнiй працюють близько 25 людей.

Медіа

Прочитано 21 разів