Понеділок, 26 серпня 2024 13:00

У Днiпрi реєструють бiльше 30 аварiй на водопроводi щодня

КП "Днiпроводоканал" продовжує невпинно працювати. Нинi пiдприємство очищає каналiзацiйнi мережi у Шевченкiвському районi мiста на просп. Богдана Хмельницького, 142.

"Через те, що мешканцi скидають у каналiзацiю все пiдряд, доводиться на таких засмiченнях довго працювати. Ми знаходимо рiзноманiтний непотрiб - вiд предметiв жiночої гiгiєни до пляшок та iншого", - розповiв начальник змiни РЕКМ - 1 КП "Днiпроводоканал" Днiпровської мiської ради Володимир Галка.
Аби лiквiдувати це засмiчення, комунальники залучили сучасну спецiалiзовану технiку, яка забезпечує точне виявлення мiсць засмiчення та пошкодження трубопроводiв. А ще вона дозволяє ефективно та оперативно усувати аварiї на мiських мережах водовiдведення.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, подiбних заявок на гарячу лiнiю контакт-центру надходить понад 50 щодня.
"Завдяки професiйностi та злагодженiй роботi наших фахiвцiв кожна заявка опрацьовується в найкоротшi термiни, а проблеми оперативно вирiшуються. Лiквiдацiя аварiй вiдбувається завдяки залученню сучасного обладнання, роботi злагодженої команди професiоналiв, а також завдяки чiткому плану дiй, який дозволяє мiнiмiзувати незручностi для мешканцiв мiста пiд час проведення робiт. Але хочеться, аби i мешканцi вiдповiдально ставились до використання каналiзацiйних мереж та не викидали туди все пiдряд. Бо це не лише допоможе уникнути аварiй, але й забезпечить безперебiйну роботу системи водовiдведення, що є важливим для комфортного життя кожного з нас. Пам'ятайте, що правильне використання каналiзацiйної системи - це внесок у чистоту та благоустрiй нашого мiста", - зазначив директор КП "Днiпроводоканал" Днiпровської мiської ради Юрiй Гамазинський.
Вiн також перевiрив, як комунальники усувають аварiю на водопровiдних мережах. Така сталась по вул. Якова Самарського, 2. Для її усунення залучили водопровiдну бригаду Соборного району та 5 одиниць спецiальної технiки.
"Тут стався порив на трубi дiаметром 100 мм. Наша бригада прибула в найкоротший час на мiсце аварiї, перекрили воду по пров. Барикадному", - розповiв бригадир водопровiдної бригади Соборного району КП "Днiпроводоканал" Днiпровської мiської ради Леонiд Омельченко.
Водопровiднi мережi мiста - це складна iнженерна система, загальна довжина якої становить 2,2 тис. км. Вони включають не лише труби, а й насоснi станцiї та iншi важливi об'єкти iнфраструктури.
Щоденна робота цiєї системи потребує ретельного контролю, а також технiчного обслуговування та оперативного реагування на будь-якi аварiйнi ситуацiї. Для усунення аварiй водоканал використовує сучасне обладнання, що дозволяє максимально швидко лiквiдувати пошкодження i вiдновити подачу води.
"Однiєю з головних задач КП "Днiпроводоканал" є оперативне реагування на всi аварiйнi ситуацiї, що трапляються в нашому мiстi кожного дня. На гарячу лiнiю контакт-центру щоденно надходить понад 80-90 заявок щодо аварiйних пошкоджень, з них пов'язаних з водопостачанням - понад 30. По всiм заявкам аварiйнi бригади завжди оперативно усувають пошкодження на мережах. Нашi фахiвцi прикладають максимум зусиль для того, щоб мешканцi Днiпра завжди були забезпеченi водою. Ми розумiємо важливiсть стабiльного водопостачання для мiста i тому працюємо 24/7, аби лiквiдувати аварiї в найкоротшi термiни", - пiдкреслив Юрiй Гамазинський.

Медіа

Прочитано 26 разів