ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 27 серпня 2024 10:00

У Днiпрi працює лише 30% вуличного освiтлення

Днiпро продовжує пiклуватись про безпеку водiїв та пiшоходiв. Нинi, попри складну ситуацiю з енергосистемою, у мiстi працює лише 30% освiтлення вулиць, але саме на тих дiлянках, де воно найпотрiбнiше. Фахiвцi КП "Мiськсвiтло" щодня проводять ревiзiї мереж та за необхiдностi ремонтують.

Нинi такi роботи тривають по просп. О. Поля, 115.
"Виконуємо роботи з розфазування свiтильникiв. Пiсля того, як завершимо цi роботи тут, перейдемо на iншi лiнiї центральних автошляхiв мiста. У зв'язку з тим, що освiтлення в мiстi працює лише на 30%, ми постiйно змушенi перевiряти та налагоджувати усi мережi мiста, аби вони були у задовiльному станi. I це велика та кропiтка робота, адже це i обстеження та ревiзiя шаф зовнiшнього освiтлення, потiм вже такi роботи виконуємо i на самих мережах. Ми обслуговуємо не тiльки свiтильники, а ще й опори, якi iнодi страждають вiд ДТП. Крiм цього, ми не завжди можемо дiстатись якихось об'єктiв через те, що водiї лишають свої автiвки, а контактний номер не залишають. I це ускладнює нам роботу", - розповiв начальник експлуатацiйно-технiчного району №2 КП "Мiськсвiтло" Днiпровської мiської ради Андрiй Алексєєв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, нинi комунальники працюють на рiзних локацiях Днiпра: i в центрi, i в передмiстях. Вони швидко реагують на скарги мiстян.
"На сьогоднi у зв'язку з масованими обстрiлами енергетики освiтлення працює в економному режимi. Тобто працює лише третина свiтильникiв. Але комунальники пiдтримують усi мережi, бо якщо цього не робити, пiзнiше доведеться оновлювати мережу заново, а це вартiснi роботи. Тож попри усi виклики КП "Мiськсвiтло" працює у повному обсязi задля безпеки як пiшоходiв, так i водiїв", - розповiв директор департаменту благоустрою та iнфраструктури Днiпровської мiської ради Олексiй Самiлик.

Прочитано 23 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: