Вівторок, 03 вересня 2024 10:00

У Днiпрi вiдремонтували дахи у майже сотнi будинках

У Днiпрi замiнили покрiвлю у житловому будинку по вул. Робочiй, 23-Б. Дах цього дому постраждав через ворожий ракетний обстрiл.

"Замiнено жорстку покрiвлю. Тут був старий шифер, який через вибухову хвилю був суттєво пошкоджений. А ще уклали гiдробар'єр та встановили новi водостiчнi труби. Загалом з початку цього року ми вже вiдремонтували дахи у майже сотнi будинкiв. Це як плановi, так i аварiйнi випадки. Плановi роботи виконуються за зверненнями мешканцiв. У списку на цей рiк - зробити покрiвлю у бiльше нiж 300 будинкiв. Все залежатиме вiд фiнансування. Намагатимемося охопити якомога бiльше адрес", - зазначив представник департаменту житлового господарства Днiпровської мiської ради Єгор Худяков.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, одразу пiсля "прильоту" на мiсце виїхали представники комунального пiдприємства "Жилсервiс-5", яке обслуговує згаданий житловий будинок, i встановили, що покрiвля зазнала пошкоджень.
"Тодi виконали частковий ремонт, аби пiд час дощу не було протiкань. Однак покрiвля потребувала цiлковитої замiни. Пiд час капiтального ремонту працювала бригада з 6 осiб. Було замiнено майже 500 кв. м покрiвлi. На це знадобилось трохи менше трьох тижнiв. Роботи виконали якiсно", - пiдкреслив майстер виробничий дiлянки КП "Жилсервiс-5" Владислав Тарасенко.

Медіа

Прочитано 32 разів