Середа, 18 вересня 2024 14:00

У Днiпрi будинки комунальної власностi готують до довготривалих вiдключень свiтла

Днiпро продовжує оновлювати житловий фонд: вiд аварiйних ремонтiв труб до дахiв, пiд'їздiв та електрики. Усi роботи проводять за заявками днiпрян, якi тi лишають на гарячiй лiнiї Днiпровської мiської ради.

Один з головних аварiйних видiв робiт - замiна електрики. Адже вiдключення свiтла погiршили стан проводки. Нинi фахiвцi замiнюють її одразу у двох будинках по вул. Калиновiй.
"Ми отримали багато звернень вiд людей з цих двох будинкiв. Нинi виконуємо тут роботу. У будинку №96 замiнили щитову, запобiжники та проводку. Також встановили iндивiдуальнi щитки у тамбурних примiщеннях. Усi свiтильники у пiд'їздах замiнили на новi. Вони енергоощаднi. Аналогiчнi роботи виконуємо i в будинку №98", - розповiв директор департаменту житлового господарства Сергiй Файфер.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, завершити оновлення електрокомунiкацiй у цьому будинку планують за тиждень.
"Вiд початку цього року вже виконали понад 50 подiбних ремонтiв. Ми використовуємо лише якiснi та сучаснi матерiали. Подiбнi роботи тривають, а ми продовжуємо приймати заявки днiпрян", - розповiв начальник дiльницi iндустрiального району КП "Жилсервiс-5" Володимир Тiтов.

Медіа

Прочитано 23 разів