ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 17 вересня 2024 12:00

Борги за тепло у Днiпрi сягають майже 1,5 млрд. грн.

У Днiпрi КП "Теплоенерго" дякує всiм абонентам, хто вчасно сплачує за послуги. Кожна гривня - гарантiя подальшого забезпечення постачання теплової енергiї. Проте на пiдприємствi закликають боржникiв розрахуватися i бiльше боргiв не накопичувати.

"У новий опалювальний сезон входимо з боргами - 1 млрд. 344 млн. грн. Якщо життєвi обставини склались так, що є накопичена заборгованiсть, то пiдприємство пропонує укласти договiр реструктуризацiї - сплачувати рiвними частинами. Це убезпечить споживачiв вiд судового позову та примусового стягнення боргу", - зазначила фахiвчиня центру обслуговування абонентiв КП "Теплоенерго" Днiпровської мiської ради Надiя Демська.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, для цього треба звернутися до Центру обслуговування абонентiв КП "Теплоенерго" (вул. Королеви Єлизавети II, 15-А).
"Обов'язкова довiдка про склад сiм'ї (оригiнал), копiя паспорта, копiя iдентифiкацiйного коду, технiчний паспорт на квартиру i оплата вiд суми боргу вiд 10% до 30%. Торiк уклали 187 договорiв на 4 млн. грн. А цьогорiч люди бiльш свiдомо стали ставитись до укладання реструктуризацiї. За майже дев'ять мiсяцiв року уклали уже 231 договiр на 7 млн. 800 тис. грн.", - додала Надiя Демська.
У КП "Теплоенерго" нагадали мiстянам, що пiдприємство на законодавчому рiвнi має право не подавати теплоносiй до окремих будинкiв, мешканцi яких мають велику заборгованiсть перед комунальним пiдприємством.

Прочитано 20 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: