П'ятниця, 30 серпня 2024 10:00

Правоохоронцi заважають готувати Київ до опалювального сезону

На територiї комунального пiдприємства "Київтеплоенерго" тривають черговi обшуки. У перiод, коли працiвники пiдприємства виконують критично важливу роботу для проходження опалювального сезону, слiдчi органи своєю ухвалою суду демонструють винятково непрофесiйний пiдхiд. Про це повiдомляє комунальне пiдприємство.

Посадових осiб "Київтеплоенерго" звинувачують у нiбито привласненнi бюджетних коштiв пiд час ремонту теплових мереж на вул. Антоновича ще в 2016 р. Тодi паливно-енергетичний комплекс столицi обслуговувало ПАТ "Київенерго". КП "Київтеплоенерго" на той час не iснувало, мережi в його управлiння передали лише пiсля 2018 р.
Як додають у "Київтеплоенерго", слiдчi, суперечачи самим собi, стверджують, що це кошти кредиту Європейського банку реконструкцiї та розвитку, взятi Київською мiською державною адмiнiстрацiєю на реконструкцiю теплових мереж. КМДА пiдписала вiдповiдний меморандум з ЄБРР лише в 2018 р. Через воєнний стан мiсто досi не отримало кошти за цим кредитом.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, колектив комунального пiдприємства "Київтеплоенерго" вчергове намагаються дискредитувати за допомогою мiфiчних обвинувачень i лише перешкоджають життєво важливому процесу пiдготовки до зими.
Два тижнi тому правоохоронцi звинуватили "Київтеплоенерго" в перевищеннi закупiвельної цiни обладнання, що було надане пiдприємству як благодiйна допомога.

Медіа

Прочитано 43 разів