П'ятниця, 16 серпня 2024 15:00

У Львовi почали закладати фундамент для наступних будинкiв для поранених переселенцiв

У Львовi за грантовi кошти Європейського Союзу будують 8 будинкiв, якi будуть повнiстю iнклюзивними та у яких зможуть мешкати люди, якi проходять реабiлiтацiю у центрi Unbroken.

У червнi, пiд час вiзиту представникiв Європейського Союзу, пiдписали угоду про продовження будiвництва наступних 7 будинкiв. Тодi ж зазначалося, що будiвництво першого будинку знаходиться на фiнальнiй стадiї i вже цiєї осенi там будуть поселяти людей.
Зараз розпочали процес залиття фундаменту та риття котловану для частини наступних будинкiв.
За словами Юрiя Телiпського, керiвника ЛКП "Львiвське мiжмiське бюро технiчної iнвентаризацiї", нинi тривають активнi будiвельнi роботи з реалiзацiї проєкту "Житло для ВПО".
"Вже розпочали заливати фундамент та розробляти котлован для наступних будинкiв. Це важливий етап, адже мiсто прагне якомога швидше завершити будiвництво, щоб забезпечити комфортнi умови для проживання та реабiлiтацiї мешканцiв. Роботи просуваються за планом, i ми продовжуємо робити все необхiдне для досягнення цiєї мети", - зазначив Юрiй Телiпський.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, для проєкту Європейська Комiсiя видiлила 19,5 млн. євро грантових коштiв. Його реалiзацiєю займається мiсто за пiдтримки Nefco in Ukraine.

Медіа

Прочитано 27 разів