ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 16 серпня 2024 16:00

У Днiпрi готують до вiдкриття нове примiщення дитячої спортивної школи

У Днiпрi облаштовують нове примiщення дитячо-юнацької спортивної школи №2, де загалом навчаються понад 760 дiтей. Коштом мiста тут роблять комплексний ремонт та встановлюють сучасне обладнання. Це суттєво пiдвищить якiсть занять, адже ранiше тренувальна база розташовувалася у будiвлi, зведенiй ще у 1938 р.

"Мiсто знайшло для цiєї дитячої спортивної школи нове примiщення - в новобудовi. Ми закiнчуємо цей ремонт i вже за декiлька тижнiв вiдкриватимемо школу. Повнiстю придбаємо все нове обладнання. Фактично школа працюватиме "з нуля". Ми дуже пишаємося тим, що пiд час повномасштабної агресiї ми не припиняємо опiкуватися нашою малечею та продовжуємо придiляти увагу дитячому спорту", - сказав мер Днiпра Борис Фiлатов пiд час огляду перебiгу ремонту.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у новому примiщеннi, що на вулицi Ламанiй, готують зони для стрибкiв на батутi та хореографiчної пiдготовки. У роздягальнях роблять окремi санвузли та душовi, оздоблюють i кiмнати для тренерiв. Водночас територiю для батькiв та вiдвiдувачiв школи будують з урахуванням вимог доступностi.
"Дiтям, тренерам i навiть батькам буде дуже зручно тренуватися та знаходитися тут. Будуть новенькi батути олiмпiйського гатунку - Eurotramp. Сподiваємося, що все в нас буде добре, i вже чекаємо на вiдкриття нового примiщення", - зауважує директор спортивної школи №2 Сергiй Теодорович.

Прочитано 20 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: