Середа, 28 серпня 2024 14:00

У Львовi ремонтують 15 балконiв

У Львовi продовжує дiяти Програма спiвфiнансування ремонту балконiв у будинках, якi не є пам'ятками. Минулого року завдяки цiй програмi було вiдремонтовано 49 балконiв - 40 iндивiдуальних балконiв та 9 загального користування. Фiнансова частка мiста тут становила 4,3 млн. грн. А вже цього року вдалося вiдремонтувати 45 балконiв. На 15 балконах тривають ремонтнi роботи.

"Програма ремонту балконiв на умовах спiвфiнансування, коли 80% коштiв платить мiсто, а 20% - мешканцi, продовжує дiяти i роботи тривають. Цього року вже вдалося вiдремонтувати 45 балконiв, а на 15 зараз тривають ремонтнi роботи. Найбiльше вiдремонтували балконiв у Шевченкiвському районi - 11. У середньому ремонт одного балкона коштує 60-100 тис. грн. Тут варто вiдзначити, що балкони - це приватна власнiсть. Тому мешканцi зобов'язанi пильнувати, щоб ця частина їх помешкання була у належному станi", - наголошують у департаментi житлового господарства та iнфраструктури ЛМР.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, минулого року у Львовi провели обстеження усiх балконiв у багатоквартирних житлових будинках. У незадовiльному станi виявили 9270 iндивiдуальних балконiв i 4201 балкон загального користування. Вiдтак, мешканцям - власникам квартир з аварiйних балконiв розповiли, якими програмами можна скористатися, щоб вiдремонтувати свiй балкон.

Медіа

Прочитано 36 разів