ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 28 серпня 2024 16:00

Днiпро отримав вiд Японiї чергову партiю технiчної допомоги

До Днiпра прибуло 5 сучасних екскаваторiв-навантажувачiв Komatsu. Їх отримало КП "Днiпроводоканал" в рамках мiжнародної допомоги вiд Японiї. Ця технiка буде задiяна для проведення землерийних робiт пiд час аварiйно-вiдновлювальних заходiв на комунальних мережах мiста.

"Цi екскаватори допоможуть оперативно проводити аварiйно-вiдновлювальнi роботи, вiдновлюючи водопостачання та водовiдведення. Вони також стануть у пригодi для лiквiдацiї наслiдкiв терористичних атак рф. Така мiжнародна допомога вiд Японiї надходить до нас уперше. Окрiм цього, вiд японських партнерiв найближчими днями прибуде декiлька водовозiв та партiя каналiзацiйних люкiв", - розповiв Сергiй Ченчевич, начальник iнспекцiї з контролю за ремонтами експлуатацiйних мереж КП "Днiпроводоканал".
Своїми враженнями вiд нових екскаваторiв подiлився працiвник КП "Днiпроводоканал" Олександр Потерлевич. Вiн уже встиг їх протестувати.
"Технiка значно краща, якщо порiвнювати зi старою. У кабiнi є кондицiонер, обiгрiв. Також екскаватор має гарну гiдравлiку та маневренiсть", - зазначив вiн.
Також Днiпро вiд японських партнерiв отримав партiю труб рiзного дiаметру. Це дозволить провести модернiзацiю значної частини застарiлих мереж централiзованого водопостачання. Тож якiсть та надiйнiсть водопостачання покращаться.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, технiка придбана за Програмою екстреного вiдновлення, її надає уряд Японiї через Японське агентство мiжнародного спiвробiтництва (JICA).

Прочитано 24 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: