ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 23 квітня 2024 16:00

У Днiпрi укриття некомунальної власностi виглядають невтiшно

У Днiпрi черговий по мiсту Дмитро Редька перевiрив укриття. Перша локацiя - сховище по вул. Артiльнiй, 10. Воно на балансi одного з мiських пiдприємцiв. Картина невтiшна - примiщення засмiчене, пiдтоплене та непридатне для використання.

"Ще на початку повномасштабного вторгнення мiський голова звернувся до балансоутримувачiв з проханням довести захиснi споруди до належного стану та забезпечити їхню роботу. Крiм того, ми надсилали матерiали щодо необлаштованих захисних споруд до прокуратури з проханням спонукати балансоутримувачiв. Як бачимо, у цьому випадку це не було зроблено", - прокоментував Дмитро Редька, заступник директора департаменту громадського порядку i цивiльного захисту Днiпровської мiськради.
Наступна точка перевiрки - комунальне укриття, що розташовано в Палацi творчостi дiтей та юнацтва (проспект Слобожанський, 36).
"Укриття працює цiлодобово, його площа - 130 кв. м. Тут може одночасно перебувати до 150 людей. Є все необхiдне: генератор, вентиляцiя, додатковий вихiд, iнтернет, санiтарна кiмната, запаси води, медикаменти. Також облаштованi кiмната матерi та дитини, iгрова кiмната, у планах 0 зробити маленький кiнозал", - зазначила Тетяна Гудим, директорка "Палацу творчостi дiтей та юнацтва" Днiпровської мiськради.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у Днiпрi на облiку 305 сховищ та 358 найпростiших укриттiв. За 2023 р. та перший квартал цього року кiлькiсть захисних споруд збiльшилась на 304 найпростiшi укриття. Вiд початку повномасштабного вторгнення рф коштом мiського бюджету створено та облаштовано 258 найпростiших укриттiв.

Прочитано 211 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: