Середа, 28 серпня 2024 15:00

У Днiпрi розпочали демонтовувати пошкодженi пiд'їзди житлового будинку

У Днiпрi у житловому будинку на пл. Вокзальнiй, 1, вже розпочали демонтаж пошкоджених пiд'їздiв.

"Демонтуємо аварiйнi частини пошкодженого будинку. Демонтаж комбiнований, тобто як вручну, так i за допомогою технiки. Але переважно - це розбирання вручну, оскiльки будинок цегляний. У цьому i складнiсть робiт. Нинi бригада працює у п'ятому та шостому пiд'їздах. Демонтаж зруйнованих конструкцiй у четвертому, п'ятому та шостому пiд'їздах триватиме як мiнiмум до кiнця жовтня. Роботи проводимо згiдно з графiком. Пiсля цього виконаємо тимчасове накриття. А далi - проєкт щодо вiдновлення дому", - зазначив Сергiй Карпенко, директор КП "Жилсервiс-5" Днiпровської мiськради.
Керiвник пiдрядної органiзацiї, яка виконує демонтажнi роботи, Андрiй Пашко додав: "Саме зараз демонтуємо п'ятий поверх п'ятого пiд'їзду. Вручну розбираємо цеглу i вантажимо у корито, яке пiднiмає i опускає кран. З огляду безпеки зона демонтажних робiт огороджена парканом. Сюди немає доступу людей".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, через ракетний обстрiл у згаданому домi цiлком зруйновано 10 квартир (п'ятий та шостий пiд'їзди). Також вiдселили мешканцiв 28 квартир. Люди щомiсячно отримують матерiальну допомогу вiд мiста на винаймання житла.

Медіа

Прочитано 147 разів