ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 29 серпня 2024 12:00

В Iрпенi вiдновлюють житловi будинки

Будинок на вулицi Алiєвої, 61, в Iрпенi постраждав через пряме влучення - у третьому пiд'їздi квартири на восьмому та дев'ятому поверхах повнiстю вигорiли. Наразi в цьому пiд'їздi готуються до демонтажу покриття на покрiвлi для доступу до зруйнованих плит. Далi замiнять плити перекриття та стiновi панелi.

У мiсцях загального користування в першому пiд'їздi завершили чорнове оздоблення стiн. У другому пiд'їздi демонтують фарбу. У межах капiтального ремонту в будинку замiнять балконнi та вiконнi конструкцiї, утеплять та оздоблять фасад та екрани балконiв.
Наразi готовнiсть фасаду - 65%.
Будинок на вулицi Громадянськiй, 2, зруйнував росiйський снаряд - вiн пройшов крiзь пiдвальне вiкно, унаслiдок чого двi квартири на першому поверсi було зруйновано.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у всiх чотирьох пiд'їздах будинку вже виконали чорнове опорядження мiсць загального користування. Завершили демонтажнi роботи, вiдновили плити перекриття пiдвалу, пiдсилили фундаментнi блоки. У пiдвалi запланували змiну транзитних мереж гарячого та холодного водопостачання та каналiзацiї. У четвертому пiд'їздi частково замiнили балконнi блоки, встановили новi екрани балконiв та частково утеплили фасад.
Крiм цього, у межах капiтального ремонту буде утеплено технiчний поверх та влаштована нова покрiвля.

Прочитано 25 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: