ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 28 серпня 2024 15:00

У Днiпрi розпочали демонтовувати пошкодженi пiд'їзди житлового будинку

У Днiпрi у житловому будинку на пл. Вокзальнiй, 1, вже розпочали демонтаж пошкоджених пiд'їздiв.

"Демонтуємо аварiйнi частини пошкодженого будинку. Демонтаж комбiнований, тобто як вручну, так i за допомогою технiки. Але переважно - це розбирання вручну, оскiльки будинок цегляний. У цьому i складнiсть робiт. Нинi бригада працює у п'ятому та шостому пiд'їздах. Демонтаж зруйнованих конструкцiй у четвертому, п'ятому та шостому пiд'їздах триватиме як мiнiмум до кiнця жовтня. Роботи проводимо згiдно з графiком. Пiсля цього виконаємо тимчасове накриття. А далi - проєкт щодо вiдновлення дому", - зазначив Сергiй Карпенко, директор КП "Жилсервiс-5" Днiпровської мiськради.
Керiвник пiдрядної органiзацiї, яка виконує демонтажнi роботи, Андрiй Пашко додав: "Саме зараз демонтуємо п'ятий поверх п'ятого пiд'їзду. Вручну розбираємо цеглу i вантажимо у корито, яке пiднiмає i опускає кран. З огляду безпеки зона демонтажних робiт огороджена парканом. Сюди немає доступу людей".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, через ракетний обстрiл у згаданому домi цiлком зруйновано 10 квартир (п'ятий та шостий пiд'їзди). Також вiдселили мешканцiв 28 квартир. Люди щомiсячно отримують матерiальну допомогу вiд мiста на винаймання житла.

Прочитано 26 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: