ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 11 лютого 2024 13:00

Львiв забезпечить безперешкодний проїзд трамваїв

Для забезпечення безперешкодного проїзду трамваїв на розi вулиць Руська-Пiдвальна встановлять делiнiатори. Таке рiшення затвердила мiська комiсiя з безпеки дорожнього руху.

Як пояснили в управлiннi вуличної iнфраструктури ЛМР, на цiй локацiї є майданчик для паркування, розрахований на 8 паркомiсць. Однак, часто поруч водiї хаотично паркують бiльше машин, що призводить до блокування руху трамваїв.  Аби це унеможливити, перед паркомайданчиком та пiсля нього встановлять пластиковi стовпцi.
"У минулому роцi на вул. Пiдвальнiй зафiксовано понад 40 випадкiв, коли автомобiлi блокували рух трамваїв загальною тривалiстю близько 20 годин. Одним з найпроблемнiших мiсць є поворот з вул. Руської на вул. Пiдвальну. Там через винос кузова трамваїв на поворотi потрiбно бiльше мiсця, а водiї часто не залишають простору для руху електротранспорту. Для вирiшення цiєї ситуацiї, вiдповiдно до рiшення комiсiї, "Львiвавтодор" встановить там пластиковi стовпцi", - розповiв керiвник управлiння вуличної iнфраструктури ЛМР Павло Сирватка.
За iнформацiєю ЛКП "Львiвавтодор", на цiй дiлянцi планують поставити 17 стовпцiв.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, роботи виконають пiсля того, як полiцiя погодить вiдповiдну схему органiзацiї дорожнього руху.

Прочитано 146 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: