ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 26 березня 2024 13:00

На єдиному у Львовi дiючому кладовищi облаштовують пiд'їзнi дороги

ЛКП "Мунiципальна обрядова служба" облаштовує пiд'їзнi дороги на Голоскiвському кладовищi. Як пояснюють на пiдприємствi, на сьогоднi Голоскiвське кладовище є єдиним дiючим кладовищем у Львовi. Вiдтак на ньому постiйно вiдбувається облаштування нових полiв для поховань, а це, в свою чергу, вимагає облаштування пiд'їзних дорiг, щоб забезпечити комфортнi умови для доїзду до мiсць поховань як вiдвiдувачам, так i ритуального транспорту.

"Для виконання робiт з облаштування дорiг на Голоскiвському кладовищi ми залучаємо спецiальну технiку. Спочатку вона розрiвнює верхнiй шар грунту, а вже пiсля на пiдготовлену дiлянку землi стелимо бетоннi плити. За можливостi використовуємо будiвельний бiй, яким пофракцiйно формується дорожнє полотно. Роботи проводимо власним коштом", - розповiдають у ЛКП "Мунiципальна обрядова служба".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, ЛКП "Мунiципальна обрядова служба" здiйснює обслуговування 29 цвинтарiв, з яких 10 у Львовi та 19 на територiї населених пунктiв Львiвської громади.

Прочитано 111 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: