ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 03 травня 2024 12:00

Деякi логiстичнi маршрути Чернiвецької областi пiдтримують у проїзному станi

Капiтальнi ремонти дорiг в Чернiвецькiй областi не передбачаються. Та логiстичнi маршрути, якi ведуть до кордонiв та з'єднують iз сусiднiми регiонами, потрiбно пiдтримувати у проїзному станi.

Служба вiдновлення доручила пiдряднiй органiзацiї ДП "Чернiвецький облавтодор" провести низку робiт з експлуатацiйного утримання. Попри те, що дорожнє господарство регiону працює в умовах обмеженого фiнансування, цьогорiч лiквiдовано 5754 кв. м ямковостi. Першочергово роботи виконуються на автошляхах з найбiльшим трафiком - М-19, Н-10, Н-03, Р-62 та Р-63.
У Чернiвецькому районi шляховики лiквiдовують ямковiсть та деформацiї, якi утворились на дорожньому покриттi. Роботи проводяться з використанням гарячих асфальтобетонних сумiшей. На трасi М-19 вiд обходу Чернiвцiв i до МАПП "Порубне" бригади приводять до ладу автопавiльйони, зупинки громадського транспорту, профiлюють узбiччя, прибирають смуги вiдводу вiд смiття та ремонтують дорожнi знаки.
На замовлення служби пiдрядник приводить до ладу придорожню iнфраструктуру у Вижницькому районi, впорядковує смуги вiдведення автошляхiв. На а/д Р-62 Криворiвня - Усть-Путила - Старi Кути - Вижниця - Сторожинець - Чернiвцi також виконуються роботи з очищення вiд наносiв пiсля зими на мостах та штучних спорудах. А у селi Iспас ремонтують 6-метровий мiст.
Крiм того, пiдтримують у проїзному станi один з найвисокогiрнiших автомобiльних перевалiв "Шурдин". Вiн пролягає дорогою Т-26-09/Р-62 Долiшнiй Шепiт - КПП "Руська". Оскiльки вона гравiйна, то її перiодично профiлюють автогрейдерами.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, пiдрядна органiзацiя ДП "Чернiвецький облавтодор" на дорогах Днiстровщини лiквiдовує ямковiсть. Виконує також роботи з розчищування дорожнього покриття пiсля планування узбiч, встановлює новi дороговкази, розчищає вiд наносiв бордюри, мости та штучнi споруди. На гравiйних дорогах, що ведуть до кордонiв, працюють грейдери.
Загалом, роботи з експлуатацiйного утримання дорiг Буковини спрямованi на пiдтримку транспортної мережi в належному станi, забезпечення безпеки та комфорту руху для водiїв та пiшоходiв.

Прочитано 106 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: