ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 15 травня 2024 12:00

На хмельницьких дорогах полiпшують безпеку руху

У межах експлуатацiйного утримання автошляхiв на головних маршрутах Хмельницької областi виконують комплекс робiт, що дозволить забезпечити користувачам дорiг державного значення сталий та безпечний рух.

На дорогах мiжнародного та нацiонального значення М-30-01 Стрий - Iзварине на дiлянцi "Захiдний пiд'їзд до мiста Хмельницького", Н-03 Житомир - Чернiвцi, поблизу Баглайок та Веселiвки, та Н-25 Городище - Рiвне - Старокостянтинiв на Славутчинi, Iзяславщинi, Шепетiвщинi, Старокостянтинiвщинi лiквiдовують аварiйнi вибоїни гарячим асфальтобетоном та пневмо-струменевим методами.
На територiальних маршрутах Деражнянщини - Т-23-10 Голоскiв - Деражня - Лука-Барська працюють над закриттям ямковостi.
Крiм того, оновлюють дорожню розмiтку на Схiдному пiд'їздi до мiста Хмельницького, а також прибирають вiд залишкiв фрикцiйних матерiалiв проїзну частину М-30 на Летичiвщинi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на балансi Служби вiдновлення в Хмельницькiй областi знаходиться бiльше 2106 км дорiг державного значення, орiєнтовно третина з них, у зв'язку зi зношенiстю покриття, потребує капiтального ремонту. Через воєнний стан всi капремонти призупиненi, фiнансування обмежене, проїзд забезпечується за рахунок експлуатацiйного утримання. Найбiльшу увагу акцентують на головних маршрутах областi, що забезпечують життєдiяльнiсть промисловостi, постачання оборонних вантажiв та є частиною мiжнародних коридорiв.

Прочитано 87 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: