ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 30 листопада 2023 10:00

Stolitsa Group повинна добудувати "аркадiвськi" ЖК

Питання столичних житлових комплексiв "Патрiотика", "Еврика" та "Патрiотика на озерах" на Осокорках може бути вирiшене винятково шляхом виконання умов меморандуму щодо завершення будiвництва об'єктiв збанкрутiлого банку "Аркада". Про це повiдомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, вiдповiдаючи на питання журналiстiв пiд час онлайн-пресбрифiнгу щодо результатiв перевiрки фiнансово-господарського стану ПрАТ "ХК "Київмiськбуд"".

"Ситуацiя не проста. Я вам нагадаю про мiтинги i зустрiчi, якi були у 2020-2021 рр. Вiдповiдь на питання добудови об'єктiв "Аркади" криється в меморандумi, що було пiдписано в 2021 р. мiж громадськими органiзацiями, якi представляли iнвесторiв, i будiвельною компанiєю, яка взяла на себе зобов'язання добудувати всi цi об'єкти. Це компанiя Stolitsa Group. Цей меморандум, нагадаю, пiдписали в Нацiональному банку за участю мiської влади, мiнiстра внутрiшнiх справ, Служби безпеки України та Фонду гарантування вкладiв фiзичних осiб, який гарантував повернення вкладених коштiв iнвесторiв. Тому виконання положення цього меморандуму дає вiдповiдь на запитання, яким чином виконати зобов'язання перед iнвесторами "Аркади"", - зауважив Микола Поворозник.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, вiн зазначив, що питання важливе i непросте. Бо, з одного боку, є багато iнвесторiв, якi вклали кошти в будiвництво житла. А з iншого - громадськi активiсти, якi вимагають створення на територiї "Екопарку Осокорки". Разом iз тим, Stolitsa Group обiцяє облаштувати на Осокорках великий парк.

Прочитано 187 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: