ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 30 січня 2024 12:00

У Києвi ввели в експлуатацiю першi комплекси еко-мiста Lucky Land

Група компанiй DIM продовжує активно будувати. Перший, другий та третiй пусковi комплекси третьої черги еко-мiста Lucky Land отримали сертифiкат, що пiдтверджує вiдповiднiсть закiнченого будiвництва об'єктiв проєктнiй документацiї та готовнiсть його до експлуатацiї.

"Сьогоднi в нас 251 квартира, 19775 тис. кв. м, введених в експлуатацiю, замiсть тисячi слiв", - вiдзначає Олександр Насiковський, керуючий партнер групи компанiй DIM.
Lucky Land - житловий комплекс класу "комфорт-плюс", де поєднанi київська архiтектурна спадщина та сучаснi iнновацiї. З 28,5 га землi, 7 кварталiв i 23 будинками вiн формує центр мегаполiса з усiєю необхiдною iнфраструктурою, повiдомляє Property Times.
До послуг майбутнiх мешканцiв Lucky Land - власна розвинена iнфраструктура та зони барбекю, дизайнерськi лобi та квартири з ремонтом, закрита прибудинкова територiя, зелений двiр без авто, а для власникiв машин - пiдземний паркiнг. Безпеку гарантує цiлодобова охорона та вiдеоспостереження.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, зручне розташування поблизу хвойного лiсу та Lavina Mall гарантує зелене оточення та доступ до розваг. Майбутнi мешканцi також матимуть можливiсть обрати мiж 6 дитячими садками та приватною "Креативною мiжнародною дитячою школою".

Прочитано 252 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: