ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 01 квітня 2024 10:00

У Києвi вдруге обговорили дiяльнiсть "Київмiськбуду"

У столичнiй мерiї вiдбулось друге засiдання Комiсiї щодо вирiшення проблемних питань пов'язаних iз дiяльнiстю ПрАТ "ХК "Київмiськбуд"". Про пiдсумки результатiв засiдання розповiв голова комiсiї - заступник голови КМДА з питань здiйснення самоврядних повноважень Владислав Андронов.

"Пiд час другого засiдання ми пiдбили пiдсумки, що вдалось виконати за мiсяць роботи комiсiї, утвореної на початку березня. На запити комiсiї до ПрАТ "ХК "Київмiськбуд"" i Київради ми отримали вичерпну iнформацiю, яку проаналiзуємо. Водночас фахiвцi "Київмiськбуду" обстежили всi будiвельнi майданчики - загалом понад 120 будинкiв. Також члени комiсiї вивчили поточний стан справ i спiльно з командою визначили напрями, за якими рухатимемося далi", - зазначив Владислав Андронов.
Також на засiданнi комiсiї заслухали доповiдь голови правлiння - президента компанiї ПрАТ "ХК "Київмiськбуд"" Василя Олiйника щодо поточного фiнансового стану товариства, стану будiвництва житлових комплексiв, а також вжитих заходiв для залучення фiнансування будiвництва об'єктiв житлових комплексiв. Василь Олiйник детально вiдповiв на питання учасникiв комiсiї та закликав представникiв iнiцiативних груп iнвесторiв i членiв комiсiї до спiвпрацi для стабiлiзацiї роботи компанiї.
Разом iз тим, на засiданнi затвердили план роботи комiсiї та заслухали доповiдi членiв комiсiї щодо проблемних питань, пов'язаних iз прокладанням iнженерних мереж до об'єктiв будiвництва житлових комплексiв i можливих шляхiв їх вирiшення.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, визначенi члени комiсiї отримали завдання спiльно з постачальниками житлово-комунальних послуг напрацювати рекомендацiї для оптимiзацiї прокладання iнженерних мереж до побудованих житлових комплексiв та їх пiдключення.

Прочитано 124 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: